Position: Home > Faculty > College of Law > Content

JIAO Shumin     GUO Jie     DU Jiahua     LI Lifeng
ZHENG Ying     ZHANG Ti     YAN Hai     WU Fengjun
WANG Yingming     WANG Sufen     TIAN Chunlei     CAO Jinqiu
ZU Wei     ZHANG Xizhao     ZHANG Ruizhi     ZHANG Hong
ZENG Xiangrui     DONG Shikun     ZHANG Xiaojing     WANG Jinyu
TONG Lianfa     REN Ji     NI Xue     GE Zhuangzhi,
GAO Lanjun     GAO Ning     HOU Xiaolei     LIU Dawei
LIU Yang     LI Yan     LI Zhuo     LU Jun
SHI Ying     TANG Yufeng     XU Yang     YANG Ming
YAO Xu     ZHAO Bingui     ZHANG Yunpeng

GAO Lanjun
2016-12-02 09:24

Dr. GAO Lanjun, professor of the Law School of Liaoning University, has been studying the International Law since many years. Her major research focuses on the basic theoretical problems of Intentional Law. The representative work Axiology of International Law is an earlier monograph of the basic theory of the value of international law in China, which sets up the basic theory of the value of Intentional Law, specifically established the value system of International Law, proposes the theoretical foundation and the way to achieve the value of International Law in practice, so as to promote the further development of International Law and to form a proper order of International Law. On the basis of deep researches of the basic theories of International Law, combing the thoughts in teaching process with legal service practices of national security, Prof. Gao expands her research fields to the International Investment Law, International Human Rights Law and legal researches to hot points in International Law and exerts an effect on them. For example, she researches the social responsibilities of enterprises, the BOT Investment Style, and the treaties signed between China and other countries.

Email: 982998266@qq.com

Tel: 86-024-62602408

Previous: GE Zhuangzhi,
Next: GAO Ning