Position: Home > Faculty > College of Law > Content

JIAO Shumin     GUO Jie     DU Jiahua     LI Lifeng
ZHENG Ying     ZHANG Ti     YAN Hai     WU Fengjun
WANG Yingming     WANG Sufen     TIAN Chunlei     CAO Jinqiu
ZU Wei     ZHANG Xizhao     ZHANG Ruizhi     ZHANG Hong
ZENG Xiangrui     DONG Shikun     ZHANG Xiaojing     WANG Jinyu
TONG Lianfa     REN Ji     NI Xue     GE Zhuangzhi,
GAO Lanjun     GAO Ning     HOU Xiaolei     LIU Dawei
LIU Yang     LI Yan     LI Zhuo     LU Jun
SHI Ying     TANG Yufeng     XU Yang     YANG Ming
YAO Xu     ZHAO Bingui     ZHANG Yunpeng

TIAN Chunlei
2016-12-02 09:33

TIAN Chunlei, Degree: J.D. Title: Associate Professor of Law, Liaoning University, Master’s Supervisor ,Director, Economic Law Association, Director, Commercial Law Society of Liaoning Province, Main Research Direction: Economic Law/ Civil and Commercial Law, Tian Chunlei is a scholar of economic law and civil law. She received her LL.B degree, LL.M degree, and her J.D degree from Law School of Wuhan University in 2002, 2005, and 2012 respectively. She is dedicated to teaching and researching of commercial law and financial law. She teaches Business Law, Enterprise and Corporate Law, Financial Law, Macro-economic Control Law for undergraduates and postgraduates. Her academic achievements include more than 10 academic papers published in Legal Review, Journal of Wuhan University, among others, and one textbook. Professor Tian chaired several research projects held by Liaoning Social Science Foundation, Liaoning Education Department and Liaoning Social Science Association independently.She participated in several projects supported by the National Social Science Foundation, and major scientific projects on Philosophy and Social Science Research held by the Ministry of Education.

Email: tianlndx@163.com

Tel: 86-024-62602408