Position: Home > Faculty > College of Law > Content

JIAO Shumin     GUO Jie     DU Jiahua     LI Lifeng
ZHENG Ying     ZHANG Ti     YAN Hai     WU Fengjun
WANG Yingming     WANG Sufen     TIAN Chunlei     CAO Jinqiu
ZU Wei     ZHANG Xizhao     ZHANG Ruizhi     ZHANG Hong
ZENG Xiangrui     DONG Shikun     ZHANG Xiaojing     WANG Jinyu
TONG Lianfa     REN Ji     NI Xue     GE Zhuangzhi,
GAO Lanjun     GAO Ning     HOU Xiaolei     LIU Dawei
LIU Yang     LI Yan     LI Zhuo     LU Jun
SHI Ying     TANG Yufeng     XU Yang     YANG Ming
YAO Xu     ZHAO Bingui     ZHANG Yunpeng

LU Jun
2016-12-02 09:40

LU Jun, from 1987.9 to 1991.7 , bachelor of laws of Liaoning University, from 1991.8 to 2000.4, lecturer of law and deputy secretary of Communist Youth League of Liaoning University Law School, from 1996.9 to 1999.6, master of laws of Jilin University, from 2002.9 to 2006.12, juris doctor of Jilin University, from 2000.4 to 2002.5, secretary of Youth League Committee of Liaoning University, from 2002 till now, associate dean of Liaoning University Law School, research field: criminal law in China, foreign criminal law, course taught: undergraduate course: comparative penal law, general provisions of criminal law, specific provisions of criminal law, criminal law practice., graduate studies: foreign criminal law, practice of criminal law, special lecture for criminal advanced problems, topic of criminal law, research on the crime of criminal law, appointments: member of the 5th Advisory Committee for Policy Decision of the Liaoning Provincial Party Committee and the Liaoning Provincial Government, executive director and deputy secretary general of Liaoning Provincial Criminal Law Society, executive director and deputy secretary of Liaoning Youth Law Research Association, vice chairman and secretary general of Shenyang Criminal Law Research Association.

Email: m13358885556@163.com

Tel: 86-024-62602408