Position: Home>>Faculty>>School of Marxism >>Content

GUO Xiaoqing     SUN Ying     MU Xinxin     GAO Siyang
ZHU Jiang     MA Haiyan     LI Dandan     ZHANG Lei
ZHANG Jialin     WANG Zhongbao     WANG Jian     MA Qiang
LI Yinan     KAN Yushuang     GAO Ran     CHAI Nan
PEI Yan     QI Bing     XIE Xiaojuan     WANG Xiaohong
SHI Jiaxian     LIU Ningning     XU Ying     MIAO Yaohui
WANG Ximan     WANG Donghong     MENG Qingyan     FANG Guangshun

SUN Ying
2020-07-12 16:22

SUN Ying, female, born in March 1965. Gaixian people, Chinese communist party members. docter of laws, supervisor for postgraduates ,professor at of maxims college,Liaoning University. The secretory of ideological and  political education Department .who she once been exchanged for a docter of laws at Ghent university Belgium.  Gained good teacher for two terms at Liaoning University in 2006 and 2007  and  gained wonderful lesson first prize of Liaoning province , Case teaching  excellence  award of the ministry  education  in 2008.Writing  a thesis than more for 30. Leading the program of National Social Science Fund 2019.10.

Main research area: Theory of ideological and political education with practicing; a comparison of  ideological and political education between China and foreign countries; the study on the mental health of college students.

Main the courses: Moral Education and Law Fundamentals; Principle of ideological and political education; A comparison of ideological and political education between China and foreign countries and so on.

Postal Address: No. 66 Chongshan Road in Huanggu District of Shenyang City, Liaoning Province.

Postalcode: 110036

E-mail:sunying1954@126.com